Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Jellinek expert op het gebied van verslavingen

Iedereen die vragen heeft over verslavingen, kan terecht bij Jellinek. Dit is de expert op het gebied van alles wat met problematisch middelengebruik te maken heeft. Daarbij biedt Jellinek preventieve maatregelen en behandelingen aan voor jongeren en volwassenen die kampen met een verslaving zoals bijvoorbeeld het gokken. De behandelingen worden onder andere gedaan op het gebied van gedragstherapie, medische behandelingen en behandelingen die werken volgens het special Minnesotamodel.

Daarnaast richt Jellinek zich op de behandeling van verslavingsproblematiek in combinatie met psychische problemen. Bij Jellinek werken dan ook specialisten die gespecialiseerd zijn in geestelijke gezondheidszorg. Hierbij wordt wel gekeken naar alleen de zaken die noodzakelijk zijn. Bij Jellinek wordt speciaal gekeken naar behandelingen die zwaar zijn als dit nodig is, maar licht van aard als dit ook mogelijk is. Er wordt wel intensieve zorg geleverd, maar alleen als het niet anders kan.

In contact komen met Jellinek

Als je advies wil krijgen van de experts binnen Jellinek of je overweegt jezelf of een naaste in behandeling te laten gaan bij de kliniek, dan kun je contact opnemen met het gratis telefoonnummer 088 – 505 1220. Mocht je nog twijfelen of behandelen noodzakelijk is, dan kun je via dit nummer ook een gratis adviesgesprek aanvragen.

Wanneer je in behandeling wil gaan bij Jellinek, dan kun je terecht op een van de locaties die de kliniek heeft. De meeste vestigingen staan in Amsterdam, maar je kunt ook terecht in Amstelveen, Utrecht, Almere, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal en Gorinchem.

Op de vestigingen van Jellinek kun je terecht voor behandelingen, preventieve zorg, outreachende zorg en klinische zorg. Ook kun je bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde terecht wanneer je in behandeling bent en je bijzondere tandheelkunde nodig kunt hebben vanwege je verslaving.

Schuiven naar boven