Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Extra budget voor Spelinspektionen de kansspelautoriteit in Zweden

De Zweedse overheid heeft rui € 200.000 extra gereserveerd voor de gokregulator. Spelinspektionen krijgt extra geld om de strijd tegen illegaal gokken op te voeren.

Volgens een de Zweedse regering heeft de Zweedse regering in de voorjaarsbegroting van 2023 extra geld gereserveerd voor kansspelregulator Spelinspektionen. Het komt nadat de regering meer middelen heeft toegezegd aan regelgevers om illegale leveringen aan te pakken. In de herziene begroting is voor de toezichthouder SEK 2,4 miljoen (EUR 200.000) extra gereserveerd.

kansspelregulator Spelinspektionen

Het komt nadat de regering meer middelen heeft toegezegd aan regelgevers om illegale leveringen aan te pakken. In de herziene begroting is voor de toezichthouder SEK 2,4 miljoen (EUR 210.000) extra gereserveerd. Om Spelinspektionen sterker te maken tegen ongeautoriseerde leveranciers, heeft de overheid een wetsvoorstel ingediend. Het wetsvoorstel moet ervoor zorgen dat toezichthouders betalingen tussen ongeautoriseerde leveranciers sneller kunnen blokkeren. Het wetsvoorstel heeft de steun van de drie partijen in de Parlementaire Unie

Camilla Rosenberg, directeur-generaal van Spelinspektionen, is blij met het extra budget van de toezichthouder. Ze merkte op dat Spelinspektionen haar human resources wil uitbreiden en tegelijkertijd haar toezichthoudende verantwoordelijkheden wil verbeteren en uitbreiden.

Extra budget voor Spelinspektionen de kansspelautoriteit in Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven