Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Loket Kansspel test gokgedrag na gokken op WK voetbal in Qatar

De WK-inspanning van Loket Kansspel wordt omschreven als een historische gebeurtenis.

Ter voorbereiding op het WK voetbal in Qatar startte The Gambling Desk een campagne om mensen voor te lichten over gokken en de risico’s die daaraan verbonden zijn. Ze moedigen deelnemers aan kansspelen aan om hun gewoonten onder de loep te nemen, zodat hun sensibiliseringscampagne effectiever kan zijn. Dit is vooral gericht op mensen tussen de 18 en 25 jaar.

Test op gokgedrag en beheersing van gokken

loketkansspel.nl heeft een gedeelte waar bezoekers toetsen kunnen oefenen die betrekking hebben op een andere website. Deze tests bespreken de risico’s en gevolgen van het spelen op de site. Sommige van deze vragen kunnen discussies bevatten over de zelfbeheersing van de speler, de kracht van de speler en hoeveel geld hij verliest tijdens het spelen.

Bij wet wordt een fonds ter bestrijding van verslavingen in het leven geroepen.

probleemspelers

Probleemgokken kan een moeilijk probleem zijn om mee om te gaan, daarom biedt de site Loketkansspel.nl informatie en middelen hierover. Dit omvat advies en informatie over hoe te stoppen, maar ook tips over hoe om te gaan met probleemgedrag. Een van de doelen van het Fonds Verslavingspreventie is om via de Wet Kansspelen op afstand meer bekendheid te geven aan kansspelen. Verwijzingen naar zorg kunnen indien nodig ook via het Kansspelloket worden gedaan. Dit is toegankelijk voor alle betrokken partijen, zoals spelers en hun naasten, voor vragen of zorgen.

Loket Kansspel test gokgedrag na gokken op WK voetbal in Qatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven