Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Alle hoofdprijzen December Kalender krasloten zijn geclaimd

De drie hoofdprijzen onder de hoogste categorie van de December Kalender zijn geclaimd door spelers. Dit laat de uitgever van December Kalender Krasloten weten. Het gaat hierbij om de prijzen die te winnen waren met een December Kalender van 10 euro.

Bij December Kalender zijn er twee varianten, de één van 5 euro en die ander van 10 euro. Met deze krasloten konden spelers een bedrag bij elkaar krassen van 200 duizend euro. Kleinere prijzen, zoals 20 en 10 duizend euro zijn nog niet opgeëist.

Verschillende winnaars

De winnende December Kalender krasloten zijn verspreid door het hele land gekocht. De winnaars kochten hun kraslot bij een filiaal van boekhandel Bruna in Oisterwijk, bij de Albert Heijn supermarkt in de Nieuwstraat in Spijkenisse en in Emmeloord bij de Shell Hooiveld.

December Kalender is een speciale loterij onder Krasloten, een spel van Nederlandse Loterij. De opbrengst die Nederlandse Loterij verdient aan de verkoop van loten wordt uitgekeerd aan sportbond NOC*NSF en het Ministerie van Financiën, zodat met dit geld doelen gerealiseerd kunnen worden voor een gezonder, sportiever en meer beweeglijkere samenleving. In 2019 bedroeg dit bedrag tot wel 173 miljoen euro.

Alle hoofdprijzen December Kalender krasloten zijn geclaimd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven