Echtgeldgokken.nl

Online geld gokken op gokkasten of tafelspellen of waag een gokje in een live casino

Staatsloterij wint STER Gouden Loeki voor beste reclame

Reclamecampagne ‘Frummel’ van Staatsloterij in samenwerking met TWBA\NEBOKO heeft de STER Gouden Loeki gewonnen. De prijs werd uitgereikt in een speciale uitzending die door Omroep MAX op NPO 1 werd uitgezonden.

In de commercial werd het zwarte katje Frummel geadopteerd door een lieve oudere man. Dan blijkt dat de meestal ongeluk brengende zwarte kat ditmaal juist voor geluk zorgt. Iedere keer dat de kitten een kreetje slaakt, brengt die geluk voor zijn nieuwe baasje. Ook wanneer de man een Oudejaarslot wil kopen klinkt het katje, maar de man gunt het geluk aan een jong stel in verwachting van hun kindje.

Derde keer op rij

Frummel is niet het eerste beestje dat Staatsloterij en TWBA\NEBOKO het beeldje bezorgt. De afgelopen twee jaren wonnen ook hondje Frekkel in 2018 en het egeltje Freddie in 2019 de prijs voor beste reclame.

Mensen konden vanaf 3 februari stemmen op wie zij vonden dat de Gouden Loeki moest winnen. Op 23 februari werden de stembussen weer gesloten. In totaal hebben 54 duizend mensen hun stem uitgebracht.

Staatsloterij wint STER Gouden Loeki voor beste reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven